Carns Uberni

Carns Uberni neix al 1957 de la mà de Vicenç Uberni Cols i Maria Antònia Parellada Fabré, amb una parada al Mercat Municipal de la Carn de Vilafranca del Penedès.

 

Ben aviat, van obrir una botiga a l’Avinguda de Tarragona nº 33, una de les primeres carnisseries de Vilafranca fora del mercat. En ella oferien carn de xai, cabrit, vedella i pollastre, tot de la comarca. En aquella època, tot el bestiar es sacrificava a l’escorxador municipal. Essent un referent tant pels particulars com pels restaurants i fondes de Vilafranca i comarca.

 

Amb la mort de Vicenç Uberni Cols al 1979, es queda al capdavant del negoci la nostra mare Maria Antònia Parellada, amb l’ajuda dels seus tres fills, primer de la Roser, després del Josep Anton i finalment del Vicenç.

 

És en aquests anys quan es modernitza la botiga amb un nou taulell frigorífic, nova maquinaria i s’incorporen nous productes a la venta com carn de porc fresc, embotits i formatges.

 

A l’any 2001, inaugurem una nova botiga, molt més gran i espaiosa, situada a l’Avinguda de Tarragona nº41.

 

Sota la direcció de la mare i els seus dos fills, s’amplia l’oferta de productes frescos, embotits i formatges. Així com una gran gamma de productes delicatessen, vins i caves, impulsant així el concepte d’Uberni Selecció.

 

I com dels seus inicis, seguint oferint un servei acurat d’orientació i ajuda professional als clients i amics de Vilafranca i comarca.